Politica de retur

Cine suntem

Această informare se referă la politica de retur cu privire la produsele comercializate pe website-ul: www.nextmefit.com,

administrat de:

NEXTME LAB S.R.L.

Sat Tomesti , Comuna Tomesti Commune, strada 1 Azaleei, Bloc 33A, etaj 4, Ap. 16, judetul Iasi , Romania

înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/160/2022

Termenul de returnare

Puteți returna produsele cumpărate utilizând website-ul nostru, în termen de 14 de zile de la primirea bunului pe care l-ați cumpărat.

Modalitatea de returnare

Returnarea produselor se poate face prin orice mijloc de expediere, pe cheltuiala cumpărătorului.

Obligațiile solicitantului

Este obligatoriu:

– să formulați o cerere formală de retur;

– să ne informați cu precizie referitor la comanda al cărei obiect îl returnați;

– să ne transmiteți dovada cumpărării de către dumneavoastră, factura fiscală emisă pe numele dumneavoastră, persoana care solicitați returnarea;

– să ne indicați contul bancar unde vă vom transmite contravaloarea bunului cumpărat;

– să ne transmiteți produsul cumpărat, inclusiv ambalajul.

În timpul perioadei în care aveți dreptul de retur trebuie să mânuiți și să inspectați bunurile cu grijă, în același mod în care ați face asta într-un magazin fizic. Atenție, produsele sigilate care au fost desigilate de dumneavoastră, indiferent dacă au fost sau nu utilizate după desigilare, nu pot fi returnate, din motive de igienă și protecție a sănătății, și nici produsele susceptibile de a se deteriora sau a expira rapid. Ruperea sau deteriorarea ambalajelor originale (ambalajele originale fac parte integrantă din produs), precum și zgârierea, murdărirea, pătarea, sau impregnarea produselor cu substanțe externe vor determina refuzarea returului. De asemenea, nu pot fi returnate produsele consumabile din care ați consumat deja.

Modificarea stării produselor sau deteriorarea ambalajului original al acestora, de natură să facă imposibila vânzarea produsului ca produs nou, vor determina diminuarea valorii de retur.

Solicitarea de retur

Vă rugăm să ne transmiteți solicitarea de retur fie pe suport de hârtie, concomitent cu pachetul, fie prin e-mail, la adresa return@nextmefit.com . Adresa de destinație pentru retur:

Digital Professional team srl

Romania, Bucuresti

sector 3, str. Campia Libertatii, nr.43, camera1, bloc MC6, scara A, etaj 1, ap.8

 Puteți să ne contactați și telefonic, la numărul: 0753 459 515.

Returnările prin curierat rapid sau prin poștă nu se vor face cu ramburs, ci returnarea sumelor de bani achitate se vor realiza ulterior prin transfer bancar, după verificarea de către noi a îndeplinirii condițiilor de retur.

Vom verifica îndeplinirea condițiilor de retur în cel mai scurt timp, de regulă două zile, apoi vă vom transmite banii, în termen de 14 zile.

Next Me de Cristina Onofrei | Provocarea NextMe | Planuri Alimentare | Produse pentru Fitness și Stil de viață
Scroll to Top